Thermo TK

11034_1
€ 10.043,00 € 8.300,00 Excl. BTW

Levering 1-2 werkdagen

  • 11034
  • 11034
Bij de Thermo TK wordt een hoogfrequente stroom op de patiënt aangebracht. Deze komt het weefsel...meer
Productinformatie "Thermo TK"
Bij de Thermo TK wordt een hoogfrequente stroom op de patiënt aangebracht. Deze komt het weefsel bijna niet waarneembaar binnen en wordt omgezet in warmte in het doelweefsel. In tegenstelling tot directe of laagfrequente stromen, hebben de hoogfrequente stromen de mogelijkheid om oppervlakkige huidlagen te penetreren zonder energieverlies. De energie komt dus alleen in de diepere weefsellagen vrij en wordt omgezet in warmte. Tijdens de behandeling voelt de patiënt niets anders dan een aangenaam warm gevoel. Het apparaat werkt zeer precies op het acute probleemgebied in de spieren, pezen, botten en gewrichten. Diepgaande warmte met ThermoTK mobiliseert de natuurlijke genezingsprocessen: Zowel de bloedcirculatie als de zuurstoftoevoer verbetert. De spieren ontspannen zich duurzaam en de pijn wordt aanzienlijk verlicht.

· Verlicht onmiddellijk en permanent de pijn

· Versnelt het genezingsproces en verkort de hersteltijd

· De behandeling is aangenaam, zonder bijwerkingen en kan zo vaak worden herhaald als nodig is

ThermoTK kan worden gecombineerd als een integratieve behandeling met andere manuele behandelingen of als een enkele behandeling. Het toepassingsgebied is elke pijnlijke spier- en skeletaandoening. ThermoTK heeft twee opties voor verschillende toepassingsgebieden. De gewenste modus kan snel en eenvoudig worden geselecteerd.

Capacitieve modus: Voor oppervlakkig gelegen structuren, zoals spieren.

Weerstandsmodus: Voor toepassing op diepere structuren, zoals pezen en ligamenten.

Met behulp van het touchscreen kunnen de verschillende indicaties worden geselecteerd. De therapeut krijgt zo, naast de toepassingsadviezen voor de betreffende indicatie, professionele informatie over de behandeling. Het complete systeem is uiterst geschikt voor mobiel gebruik.

Een draagtas voor het apparaat en accessoires zijn bij levering inbegrepen.

Indicaties

· Spier- en gewrichtspijn

· Pijn in de nek en rug

· Artrose bij de schouders, heupen, knieën, knieën, handen, …..

· Tenniselleboog of golferselleboog

· Tendinitis

· Carpaal tunnelsyndroom
Verdere links naar "Thermo TK"