TheraGun G3Pro

10476_1
€ 624,00 € 515,70 Excl. BTW

Levering 1-2 werkdagen

  • 10476
  • 10476
De TheraGun G3Pro is het nieuwste apparaat op het gebied van percussietherapie. Het apparaat is...meer
Productinformatie "TheraGun G3Pro"
De TheraGun G3Pro is het nieuwste apparaat op het gebied van percussietherapie. Het apparaat is bedoeld voor de behandeling van diverse spiergroepen in het lichaam. Een massage met de TheraGun G3Pro zorgt ervoor dat spieren in het lichaam geactiveerd worden en de pijn wordt verlicht.

Door met het apparaat druk uit te oefenen op het lichaam kunnen knopen losgemaakt worden. De amplitude van 16 mm maakt het mogelijk dat ook dieperliggende spieren in het lichaam bereikt kunnen worden. Door gebruikt te maken van de TheraGun G3Pro kan in slechts een kwartier het gehele lichaam herstellen. Gedurende 2 minuten kan het apparaat op elke spiergroep gericht worden en op deze manier wordt de pijn na een training verminderd. Hierdoor wordt de mobiliteit vergroot en de kans op blessures verkleind.

Door de roterende arm van de TheraGun G3Pro kan maar liefst 90 procent van het lichaam bereikt worden. De TheraGun G3Pro beschikt over twee snelheidsfuncties, waarmee de standaardsnelheid van 2400 omwentelingen per seconde mee verkregen kan worden, maar ook een nieuwe snelheid van 1750 omwentelingen per seconde. Deze laatste snelheid is geschikt voor gevoelige plaatsen van het lichaam.

Er zijn verschillende toebehoren voor de TheraGun G3Pro ontworpen om elke spiergroep zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Deze door experts ontworpen toebehoren zijn: een demper, grote bal, standaard bal, wig, duim en kegel. Ze bewegen allemaal gemakkelijk over de huid en kleren. Voordelen van het gebruik van de TheraGun G3Pro zijn: een betere slaap, houding en lichaamsbewustzijn, natuurlijke pijnverlichting, verlichting van spierkrampen en vervanger van dagelijks stretchen.

Specificaties:
Roterende arm: 4 posities
Amplitude: 16 mm
Maximale kracht: 27,2 kg
Aantal batterijen: 2
Levensduur batterij: 75 minuten
Accucel: 2,5 Ah
Aantal cellen: 4
Batterijoplader: standaard
Oplaadtijd: 75 minuten
Materiaal: metaal & plastic
Diameter as: 12 mm
Maximale garantie: 2 jaar

Oplaadstandaard en wereldoplader optioneel.
Verdere links naar "TheraGun G3Pro"