mikrozid® sensitive wipes 20x20cm

10758_1
€ 12,58 € 10,40 Excl. BTW

Levering 1-2 werkdagen

Uitvoering:

  • 1075802
Dé oplossing voor reiniging en desinfectie van uw behandelbanken en ander kunstlederen/skai...meer
Productinformatie "mikrozid® sensitive wipes 20x20cm"
Dé oplossing voor reiniging en desinfectie van uw behandelbanken en ander kunstlederen/skai bekledingen. De mikrozid® sensitive wipes zijn alcoholvrij wat uitdroging van de bekleding voorkomt. Meerdere malen per dag gebruik heeft geen nadelige invloed op levensduur van uw bekleding en verhoogd de desinfecterende werking door de dag heen. Snel-desinfectie van medische hulpmiddelen en algemene oppervlakken op basis van quaternaire ammoniumverbindingen.

Veeg oppervlak grondig af. Bevochtig de te behandelen oppervlakken met de doekjes en zorg ervoor dat de te behandelen oppervlakken gedurende de aangegeven inwerktijd volledig bevochtigd blijven. 1 doekje bevat 2.9 ml desinfectievloeistof en is geschikt voor maximaal 0,5 m² oppervlak.

Dosering: Gebruik zoveel mikrozid®sensitive wipes dat de behandelde oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven. Minimale inwerktijd: 1 minuut voor bestrijding van bacteriën en gisten / 5 minuten voor bestrijding van virussen. Af en toe (2x per week) met water (vochtige doek) afnemen van het oppervlak wordt geadviseerd. Dit voorkomt waasvorming.

Verkrijgbaar als:
- mikrozid® sensitive wipes (Bus) 200 tissues (20x20cm
- ) mikrozid® sensitive wipes (zak-navulling) 200 tissues (20x20cm)

Uitvoering: bus a 200st, zak a 200st
Verdere links naar "mikrozid® sensitive wipes 20x20cm"