Lebert Equalizer XL, per paar

10459_1
€ 155,91 € 128,85 Excl. BTW

Levering 1-2 werkdagen

Kleur:

  • 1045901
  • 10459
De XL Equalizer (80 cm) is 7,5 cm hoger maar heeft nog steeds alle voordelen van de standaard...meer
Productinformatie "Lebert Equalizer XL, per paar"
De XL Equalizer (80 cm) is 7,5 cm hoger maar heeft nog steeds alle voordelen van de standaard Equalizer. Ideaal voor iedereen groter dan 1,80 m.

De Lebert Equalizer is een draagbaar, eenvoudig trainingsapparaat, waarmee het hele lichaam getraind kan worden. Je versterkt de arm-, rug-, borst- en beenspieren. De intensiteit van de work-out bepaal je zelf, door bijvoorbeeld de houding van je benen tijdens de oefeningen te veranderen. De gebruiksmogelijkheden van de Lebert Equalizer zijn vrijwel onbeperkt; opdrukken, dips, optrekken, beenheffen, zijwaarts beenheffen.

De Lebert Equalizer neemt weinig ruimte in beslag en is geschikt voor iedereen; individueel of in groepsverband. De Lebert Equalizer frames zijn 72,5 cm hoog en 63 cm breed (XL: 80 cm hoog en 63 cm breed). De robuuste constructie van de Lebert Equalizer heeft een draagvermogen van maximaal 180 kg. De Lebert Equalizer wordt met een work-out poster en een Engelstalige work-out dvd geleverd. Je zet de Equalizer snel en eenvoudig, met een paar schroeven, in elkaar zodat je direct met je workout kunt beginnen. De frames zijn eenvoudig mee te nemen dankzij het geringe gewicht (elk 3,6 kg).

Verkrijgbaar in zwart of chrome.
Kleur: chroom, zwart
Verdere links naar "Lebert Equalizer XL, per paar"