Behandelbanken in de praktijk

2-delig, 3-delig,5-delig enz.? Een schaarmodel of een kruisframe? Type dek? Wel of geen pli? Welke motor? Welke kleur? Welk budget? Is levertijd een belangrijk issue? Garantie? Wel of geen verwarmd ligvlak? Centraal wielhefmechanisme? Wel/Geen ringschakeling?

Vele keuzes dus die je als therapeut/praktijkeigenaar moet maken. Het blijft een investering voor jaren en je wilt daarin wel de juiste keuze maken.

 

Must have – Wanna have !

 

Verhelderend is het om in eerste instantie de meest ideale bank samen te stellen en te kijken wat hiervan de kosten zullen zijn. Op het moment dat dit aansluit bij het budget dan zou dit dé keuze kunnen zijn, maar stel dat het budget niet toereikend is dan zal je concessies moeten doen.

Op zich hoeft dit niet erg te zijn, want ook dan kan je tot een prima bank komen.

Probeer dus helder te krijgen wat voor jou een “must have” is en wat voor jou een “wanne have” is.

Op deze manier kun je naar een bank toe werken welke voldoet aan je belangrijkste wensen en wat wel aansluit aan het budget.

 

Advies.

 

Mocht blijken dat het budget niet toereikend is terwijl je wel alle “wanna haves” hebt weggestreept dan is het verstandig om nog even te wachten met de investering en door te sparen tot het budget wel toereikend is. Mocht de noodzaak heel hoog zijn dan zijn wij graag bereid om hierin mee te denken en te zoeken naar de meest ideale oplossing.

 

Fisik - Zimmer

 

Wij hebben gekozen om de behandelbanken van het Duitse familiebedrijf Zimmer op te nemen in ons assortiment. Geen moeilijke keuze, omdat Zimmer wereldwijd al jarenlang een belangrijk merk is en deze positie heeft verworven op basis van kwaliteit en continuïteit.

Deze zeer robuuste, stabiele en verstelbare behandelbanken maakt het mogelijk om echt comfortabel de patiënt te behandelen, waarbij er geen concessie wordt gedaan aangaande therapiegemak en behandelcomfort. Zimmer onderscheidt in de basis 2 type banken. De Ultimate-serie (schaarmodel) en de Advanced-serie (kruismodel).

De behandelbanken zijn in de basis uitstekende banken en kunnen met de verschillende opties zo samengesteld worden dat ze perfect aansluiten op de wensen van de therapeut.

https://www.fisik.nl/producten/praktijkinrichting/behandeltafels/?p=1

 

 

Razendsnel een bank nodig?

https://www.fisik.nl/best-buy-behandeltafel-z-ultimate-3-section-meteor/ https://www.fisik.nl/best-buy-behandeltafel-z-advanced-3-section-graphite-grey/

 

 

Advies op maat.

 

Heeft u vragen? Wilt u een offerte op maat? Wilt u snel en adequaat geholpen worden?

 

Bel: 085-9029830 E-mail: info@fisik.nl

 

Fisik is aanwezig………….. Voor u.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.