Dit najaar organiseren we onze eerste Fisik on Tour-dagen.
Deze zullen plaats vinden tussen 16.00 en 20.00 uur op diverse locaties in Nederland waar u kennis kunt maken met Fisik en haar medewerkers.
Vanaf heden mag Fisik zich presenteren als trotse leverancier van BioSkin braces.

Winnaar tegoedbon maand juni

Fysio BijCas wint de waardebon over de maand juni
De Zimmer MedizinSystems Cryo is bekroonde technologie en is uitgeroepen tot de beste stand alone Epidermal Cooling Device, een Editor's Choice Award voor esthetische trends en technologieën State-of-the-art koelmethode.

Fisik Open Dag

15 juni 2019 van 10.00 uur tot 15.00 uur organiseren wij onze officiële 1e open dag!
Op vrijdag 14 juni zullen fysiotherapeuten elkaar ontmoeten op de tweede Fyio-Xperience van het KNGF: een festival over de impact van innovatie en technologie op het vakgebied.

Behandelbanken in de praktijk

Hét centrale instrument in de praktijk is de elektrische behandelbank. Massagetafel, therapietafel, behandeltafel: Er zijn veel benamingen welke gebruikt worden hiervoor.
Maar er zijn nog véél meer mogelijkheden dan dat er benamingen zijn.

Hometrainers in de praktijk

Een hometrainer/bike is een onmisbaar instrument in uw praktijk. De indicaties waarvoor een hometrainer ingezet wordt zijn legio. Een hometrainer is vaak al inzetbaar bij hoog actuele klachten en gedurende het gehele behandel- revalidatietraject door een waardevol apparaat.
Vrijdag 17 mei a.s. organiseren we onze eerste Fisik Tikkie-Vrijdag.
Tijdens dit evenement ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Op ALLES, dus ook op de laagste staffelprijzen en op investeringsgoederen, zoals bv behandelbanken. Kan echt interessant zijn. Het enige dat u moet doen is naar onze locatie in Hapert komen.